Untitled
30 jul 2012
Week 33: 12 t/m 18 juli

Op 12 juli hebben we veel gelopen. We zijn ’s ochtends eerst naar het huis gewandeld om nog wat puntjes met de stukadoor te bespreken en daarna heeft Bas bij opa en oma Van Aerle een boterham gegeten. ’s Middags zijn we naar Dorine en Mats gewandeld. Bas en Mats hebben even samen in de box gelegen. Zolang Dorine en ik erbij waren, ging het goed, maar toen Dorine en ik op de bank gingen zitten, begon Bas te huilen. We hebben hem toen maar in de wipstoel gezet en dat vond hij prima. Het was erg gezellig. Toen we bij Dorine weg gingen, zijn we nog even in het nieuwe huis gaan kijken. De stukadoor is klaar!
We zijn op 13 juli met tante Willeke, tante Maartje en Eline gaan lunchen bij opa en oma Van Aerle.
Op 14 en 15 juli hebben we geklust. Bas is de hele dag mee geweest naar het nieuwe huis. Op 14 juli zijn we bij opa en oma Van Mierlo gaan eten.
Op 16 juli zijn we ’s ochtends bij de notaris geweest voor het transport van ons appartement. Opa en oma Van Mierlo hebben het appartement van ons gekocht om het te gaan verhuren. Dat is voor ons een hele zorg minder! Toen we bij de notaris waren, was Bas bij opa en oma Van Aerle. ’s Middags zijn we in het nieuwe huis gaan poetsen.
Agnes en Lisa zijn op 17 juli op de Raadhuisstraat op bezoek geweest. Het was leuk weer bij te kletsen en te zien hoe Lisa gegroeid is. Voor en na het bezoek ben ik met Bas in het nieuwe huis gaan poetsen.
Ook op 18 juli hebben we gepoetst. Laat in de middag zijn we naar Esther geweest omdat ze haar verjaardag vierde. Bas heeft het erg naar zijn zin gehad met alle aandacht die hij van de andere kinderen kreeg. Ze zaten met zijn allen op het gras om hem heen en toen ze een deken boven hun hoofden hielden als “tent” vond Bas het helemaal geweldig. ’s Avonds ben ik naar de doopvoorbereidingsavond geweest voor de doop van Bas op 19 augustus. Er waren nog 2 andere stellen, waar ik allebei iemand van kende (Pieter Bouwmans heeft bij mij in de klas gezeten op de basisschool en Miranda heeft mijn bruidskapsel gedaan).
Bas is deze week erg onrustig als hij ’s avonds in bed ligt. Hij huilt lang en hard. Hopelijk gaat het beter als we straks verhuisd zijn en ik hem niet steeds mee hoef te nemen van het ene naar het andere huis.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative